Привіт усім! Хочу розповісти про цікавим сайтом, може комусь стане в нагоді. Останнім часом щось помітив, що прокидаюсь розбитий, кручусь до ранку, а з самого ранку почуваюся, ніби й не лягав. Списував на нерви, на дощі, а жінка каже: "Треба поміняти білизну на людську, а не цю синтетику з розпродажу". І тут я поліз в мережу.
Зізнаюсь, думав, що вибір постільної білизни - це просто "подобається колір чи ні". Аж ні, ціла історія. І і бязь, і ранфорс, сатин... Я в таких термінах був нуль, поки не потрапив на один сайт postilnabilyzna.com.
Друзі, це просто криниця знань! Реально завис десь годину. Там все як в енциклопедії: по полицях розкладені усі типи тканин, від бюджетної бязі до люксового сатину та льону. Навіть є таблиця з описом щільності тканини та того, скільки там циклів прання витримує комплект. Дуже допомогло зрозуміти, чому один набір коштує 800 грн, а інший — 2500.
З несподіваного особисто дізнався:
- Виявляється, що, українські та євро розміри сітки суттєво різняться, і перш ніж купувати треба бігати з сантиметром заміряти свою ковдру, а не просто довіряти напису «двоспальний».
- Ніколи б не подумав, що фланель в спеку — це жах, а сатин насправді охолоджує, тому що в цієї тканини структура особливе.
- На сайті є поради, як доглядати, щоб принт не вицвів після кількох прань. Болісна тема для всіх, у кого пралка працює цілодобово.
Зрештою вирішили замовити спочатку один сатиновий набір від вітчизняного виробника (підтримав українське). Поки все добре — сплю як немовлята, білизна дуже приємна на дотик, не збивається й не б'є струмом.
Словом, якщо ти, як і я, до останнього часу вважали, що підодіяльник — це не те, в що треба розбиратись, щиро раджу почитати інформацію на цьому ресурсі. Справді зберігає нерви на підбір та вберігає від покупки кота в мішку. Всім здорового відпочинку! |